West Hampstead House


Completed in 2012 whilst working for Paul Archer Design this house was completely renovated.  Large glass boxes were introduced to create light and bright living areas in the ground floor and loft extension.


www.paularcherdesign.co.uk

Photo by Will Pryce - www.willpryce.com

Islington House II


Completed whilst working for Paul Archer Design in 2014 this scheme refurbished an entire 4 storey Victorian house.  Whilst  the upper floors were kept traditional, the lower ground floor creates a bigger impact in it's minimal modern design - light and spacious with direct access to the garden.


www.paularcherdesign.co.uk

Photo by Will Pryce - www.willpryce.com

Kilburn House


Completed in 2012 whilst working for Paul Archer Design this project created a large open plan living area with a great connection to the garden.  The central kitchen island projects into the garden creating an inside/outside kitchen.  The large roof light floods the living area with natural light right to the centre of the space.

www.paularcherdesign.co.uk

Photo by Marcus Peel - www.marcuspeelphotography.co.uk


Stoke Newington House


Completed in collaboration with Paul Archer Design in 2014, the rear extension to a ground floor flat draws inspiration from Mies van der Rohe's Barcelona Pavillion with its large overhanging roof and projecting wall connecting the garden to the kitchen.  The project also involved a new basement creating two bedrooms and a spacious bathroom resulting in a 4 bedroom ground floor garden flat from the original 2 bedroom layout.


This project was shortlisted for the Don't Move Improve Award 2018


Photo by Nick Guttridge - www.nickguttridge.com

Projects

Stoke Newington Flat


This project started with a studio flat and became a two bedroom apartment with open plan living/kitchen/dining area on the mezzanine level overlooking a double height space with bespoke staircase.


This project was longlisted for the Don't Move Improve Award 2018


Photo by Matthew Smith - www.msap.co.uk

Islington House


Completed whilst working at Paul Archer Design in 2008, this project links the existing basement to the garage at the bottom of the garden - creating a summer room at ground level and living areas in the new basement.  A series of walk over roof lights flood the basement space with natural light and sliding-folding doors provide a connection to the garden from the summer room.


www.paularcherdesign.co.uk


Photo by Will Pryce - www.willpryce.com